premium_formula

Η Power Health σας προσφέρει έναν φυσικό σύμμαχο στην απώλεια κιλών, λίπους, πόντων με το Size One PREMIUM formula : ένα φυσικό προϊόν που αξιοποιεί τις αδυνατιστικές ιδιότητες του εκχυλίσματος των κουκουτσιών του Αφρικανικού μάνγκο.
Συνδυάστε την αγωγή Size One PREMIUM formula με ισορροπημένη διατροφή και σωματική δραστηριότητα και δείτε το σώμα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα.

 

Κλινική έρευνα – μελέτη

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Lipids in Health and Disease*, μελετήθηκε η επίδραση που έχει το IGOB131®, εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο (Irvingia gabonensis), στο σωματικό τους βάρος, στο λίπος τού σώματος και στην περιφέρεια της μέσης 102 υπέρβαρων και παχύσαρκων εθελοντών με ΔΜΣ***>25.

Η μελέτη αυτή ήταν «διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη μέσω πλασέμπο ομάδας» και διήρκησε 10 εβδομάδες (μετρήσεις έγιναν την 4η, 8η και 10η εβδομάδα).
Όσον αφορά στη διατροφή και στη σωματική δραστηριότητα των εθελοντών δεν έγινε καμία απολύτως παρέμβαση κι έτσι οι εθελοντές διατήρησαν τις συνήθειες που είχαν στην καθημερινότητά τους και πριν από τη μελέτη.

Από τον 1ο κιόλας μήνα τα αποτελέσματα ήταν πολύ σημαντικά για τους εθελοντές που λάμβαναν το δραστικό εκχύλισμα IGOB131® και συγκεκριμένα διαπιστώθηκε η θετική επίδραση στη μείωση του σωματικού βάρους, του λίπους τού σώματος και της περιφέρειας της μέσης.

Από όλες τις μετρήσεις της μελέτης προκύπτει ότι το IGOB131® αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα στην προσπάθεια διαχείρισης βάρους σε υπέρβαρα / παχύσαρκα άτομα.

*Lipids in Health and Disease 2009, 8:7
** Δείκτης Μάζας Σώματος

Συστατικά: Εκχύλισμα Irvingia gabonensis (IGOB 131®), Ζελατίνη, Φωσφορικό ασβέστιο, Στεαρικό μαγνήσιο, Διοξείδιο του πυριτίου, Διοξείδιο του τιτανίου.
Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα: 150mg IGOB 131® (Εκχύλισμα Irvingia gabonensis)

Δεν περιέχει: ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, ιώδιο συντηρητικά και αρώματα.
Κατάλληλο: Για διαβητικούς και όσους ακολουθούν αγωγή ομοιοπαθητικής.

Περιεχόμενο: 60 κάψουλες
Συσκευασία για 1μήνα

Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε μία (1) κάψουλα, δύο (2) φορές την ημέρα, 30-60λεπτά πριν από τα γεύματα.
Λαμβάνεται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός:
Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

 

Αφρικανικό Μάνγκο: Η νέα πρόταση στο αδυνάτισμα

 

Μήπως είναι το συστατικό που περιμέναμε;

Θεωρείται πολύ σπάνιο, αφού ενδημεί στην Κεντρική Αφρική. Αυτός είναι και ο λόγος που λέγεται Αφρικανικό μάνγκο. Σύμφωνα με κλινικές έρευνες το εκχύλισμα από τα κουκούτσια του συντελεί στην απώλεια βάρους και πόντων με φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες.
Η αγορά κατακλύζεται από πολλά είδη συμπληρωμάτων διατροφής με αφρικανικό μάνγκο, γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στην επιλογή τού σωστού προϊόντος.

Το Premium formula είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει το εκχύλισμα από το Αφρικανικό μάνγκο ((Irvingia gabonensis) με την εμπορική ονομασία IGOB 131® αξιοποιώντας με ιδανικό τρόπο τις μοναδικές ιδιότητές του. Συνδυάστε το με ήπια σωματική δραστηριότητα και σωστή διατροφή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Φυσικά Αποτελέσματα:

Πρόσφατη κλινική μελέτη* που πραγματοποιήθηκε υποστηρίζει τη δράση του Αφρικανικού μάνγκο με την ονομασία IGOB 131® (Irvingia gabonensis), συστατικό που περιέχεται στο Premium formula. Εθελοντές -γυναίκες και άνδρες- με ΔΜΣ** > 25 οι οποίοι λάμβαναν ως συμπλήρωμα διατροφής το συγκεκριμένο εκχύλισμα του Αφρικανικού μάνγκο 30-60 λεπτά πριν από τα 2 κύρια γεύματα της ημέρας, άρχισαν από τις 4 πρώτες εβδομάδες, και συνέχισαν έως και τη 10η εβδομάδα, να χάνουν βάρος, λίπος και περίπου 2-3 νούμερα στη μέση!

Από όλες τις μετρήσεις της μελέτης προκύπτει ότι το IGOB131 αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα στην προσπάθεια διαχείρισης βάρους σε υπέρβαρα / παχύσαρκα άτομα.

*Lipids in Health and Disease 2009, 8:7

** Δείκτης Μάζας Σώματος

Γιατί το Premium formula είναι η καλύτερη επιλογή Αφρικανικού μάνγκο;

Γιατί πρόκειται για το αυθεντικό και μοναδικό εκχύλισμα IGOB 131®, το οποίο έχει ερευνηθεί κλινικά και έχει αποδεδειγμένη δράση στη μείωση του σωματικού βάρους, του αποθηκευμένου λίπους και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ανθρώπων που το λάμβαναν.

ΠΗΓΗ: http://apostoli-premium.gr/

Το http://www.naturepharm.gr προτείνει:

Premium Formula αγοράστε εδώ