Back to Top

5060045000194
-19

naturepharm_inpa_cold_flu_blocker_800mg

Nasaleze Cold & Flu Blocker, 800mg

Κανονική Τιμή: 15,50 €

Special Price 12.59 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο ΦΠΑ

Κερδίζετε: 2,91 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Φυσική Ασπίδα Κατά των Ιώσεων και του Κοινού Κρυολογήματος (200 Εφαρμογές)

Αμεσα διαθέσιμο

function

Nasaleze Cold & Flu Blocker, 800mg

Η μοναδική, άμεση & 100% φυσική ασπίδα κατά των ιώσεων και του κοινού κρυολογήματος.

Το Nasaleze Cold & Flu Blocker είναι ένα φυσικό προϊόν, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελεί έναν συνδυασμό εκνεφώματος σκόνης φυσικής κυτταρίνης και εκχυλίσματος άγριου σκόρδου για άμεση και αποτελεσματική προστασία από αερομεταφερόμενους ιούς και μικρόβια.

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι ο εμπλουτισμός της βλέννης στη ρινική κοιλότητα με φυσικό τρόπο εμποδίζει την είσοδο των μικροβίων από τη μύτη. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker μόλις εισέρχεται στη μύτη, σχηματίζει ένα διάφανο, παχύρρευστο στρώμα (gel) στα τοιχώματα της ρινικής κοιλότητας που εγκλωβίζει στην επιφάνεια του τα εισερχόμενα σωματίδια, εμποδίζοντας την είσοδό τους στον οργανισμό.

Το Nasaleze Cold & Flu Blocker είναι το μοναδικό, οργανικό προϊόν που υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες ενισχύοντας συγχρόνως τους μηχανισμούς άμυνας της ρινικής κοιλότητας. Εμποδίζει ιούς και μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα να εισβάλουν στον οργανισμό από τη μύτη. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker προσφέρει εκτός από την προστασία από ιώσεις και όλες τις ωφέλιμες ουσίες του σκόρδου.

Το σκόρδο είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με νέες μελέτες που δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker περιλαμβάνει το εκχύλισμα όλου του φυτού με το όνομα Ευρωπαϊκό Άγριο Σκόρδο (Allium Ursinum) που περιέχει όλα τα απαραίτητα και πολύτιμα συστατικά του σκόρδου. Αυτό το εκχύλισμα άγριου σκόρδου είναι υψηλής περιεκτικότητας σε ένα συγκεκριμένο συστατικό που ονομάζεται “agioene” (προφέρεται ah-jo-eene). Αυτό το συστατικό έχει βρεθεί ότι έχει εξαιρετικές αντιικές ιδιότητες.

Ωστόσο, από τη στιγμή που το προϊόν περιέχει το εκχύλισμα ολόκληρου του φυτού συμπεριλαμβανομένων και των φύλλων, το Nasaleze Cold & Flu Blocker περιέχει επίσης χρήσιμες ποσότητες θείου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου, χαλκού, και αδενοσίνης, συστατικών αποδεδειγμένα χρήσιμων στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μολύνσεων από ιούς. Η αφθονία της χλωροφύλλης στα φύλλα του άγριου σκόρδου από το οποίο προέρχεται το εκχύλισμα εγγυάται ότι καμία ενοχλητική οσμή δεν θα γίνει αντιληπτή. Εκτός του άγριου σκόρδου περιέχει και εκχύλισμα μέντας που δροσίζει και βοηθάει στην αναπνοή.

Το εκχύλισμα του Ευρωπαϊκού σκόρδου μπορεί να βοηθήσει την φυσική κυτταρίνη να αφοπλίσει μεγάλη ποικιλία μολυσματικών οργανισμών που τελικά καταλήγουν στο στομάχι, καταστρέφονται και αποβάλλονται από το πεπτικό σύστημα.

Ασφάλεια

Το Nasaleze Cold & Flu Blocker είναι ένα φυτικό προϊόν υψηλής καθαρότητας και ασφάλειας. Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με φάρμακα και δεν δημιουργεί καταρροή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων ατόμων, των εγκύων & θηλαζουσών γυναικών, των αθλητών και των παιδιών ηλικίας 3 ετών και άνω.

Τρόπος Χρήσης

Φυσήξτε καλά τη μύτη σας και στη συνέχεια ανακινήστε το φιαλίδιο και εισάγετε το ρύγχος του στο ένα ρουθούνι, κλείστε το άλλο ρουθούνι και πιέστε μία έως δύο φορές. Περιμένετε 2 δευτερόλεπτα και μετά αναπνεύστε κανονικά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο ρουθούνι. Μία στιγμιαία πίεση του δοσομετρικού φιαλιδίου παρέχει επαρκή ποσότητα εκνεφώματος που διεισδύει στη ρινική κοιλότητα και μετατρέπεται άμεσα σε ένα διάφανο gel που παραμένει ενεργό και αποτελεσματικό για περίπου 6 ώρες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, 2 με 3 εφαρμογές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι είναι αρκετές και δραστικές για 24 ώρες αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και περισσότερες φορές. Ανακινείτε το φιαλίδιο πριν από κάθε χρήση. Σε περίπτωση που φυσήξετε τη μύτη σας ή χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο προϊόν ρινικής χρήσεως, χρησιμοποιήστε το Nasaleze Cold & Flu Blocker ξανά.

Χρησιμοποιήστε το φυσικό προϊόν Nasaleze Cold & Flu Blocker πριν εισέλθετε σε κλειστούς χώρους και περιοχές υψηλού κινδύνου όπως εμπορικά κέντρα, μέσα μαζικής μεταφοράς, νοσοκομεία κλπ.

Nasaleze Cold & Flu Blocker: Γιατί η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από τη θεραπεία!

Αριθμός Έγκρισης: MHRA Ref. No. CA007190

Πατενταρισμένη τεχνολογία δοσομετρητή που εξασφαλίζει διάρκεια τουλάχιστον 30 ημερών (ή 200 χρήσεις).

Το συνιστούν αλλεργιολόγοι, ωτορινολαρυγγολόγοι και παιδίατροι παγκοσμίως.

Inpa

Εταιρεια INPA