Back to Top

-20

naturepharm_granus_2.jpg (39.18 kB)

Granus Men's Up, 2caps

Κανονική Τιμή: 7,44 €

Special Price 5,95 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο ΦΠΑ

Κερδίζετε: 1,49 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Ένα φυσικό και ασφαλές συμπλήρωμα, που τονώνει και θωρακίζει τον άνδρα!

Αναμένεται σύντομα

Granus Men's Up, 2caps

Το Granus Men’s UP είναι το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει σωματικά τον άνδρα, τον γεμίζει ενέργεια και γενικότερα χαρίζει ευεξία.

Ανέκαθεν, αλλά και ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές που διανύουμε, ο άντρας καλείται να επιλύσει πολλαπλά πρακτικά προβλήματα, όπως: οικονομικά, επαγγελματικά και γενικότερα, καταστάσεις ψυχολογικής πίεσης. Αυτή η ψυχολογική πίεση σε συνδυασμό με τη σωματική κόπωση, είναι οι κύριες αιτίες της εξασθένισης του οργανισμού του σύγχρονου άνδρα. Το Granus Men’s UP, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, είναι σύμμαχος στον αγώνα κατά της καθημερινότητας και σε κάνει να νιώθεις δυνατός σαν ταύρος.

Δρα μέσα σε μόλις μία ώρα και εκτός από την ευρύτερη σωματική τόνωση, βελτιώνει την ψυχολογία και σας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση.


Μόνο απόλαυση και τόνωση, όταν και όποτε το ζητήσετε!

Τί περιέχει:

Epimedium. Επιμήδιο. Χρησιμοποιείται γιατί επιδρά στη καλή στυτική δυσλειτουργία, την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και βοηθάει ασθενείς με γενικότερα σημάδια κόπωσης. Ενεργοποιεί το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την κινητοποίηση της ενεργοποίησης του μηχανισμού της στύσης.

Semen-Cuscutae. Προδιαθέτει για σεξουαλική συνεύρεση αυξάνοντας τη λίμπιντο, έχει αντιοξειδωτική δράση, είναι αντιφλεγμονώδες και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Eucomnia Ulmoides. Εικόμνια. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα τριγλυκερίδια, εμποδίζει την απώλεια οστικής μάζας, ενθαρρύνει την απώλεια λίπους και κυρίως αυξάνει την κινητοποίηση φυσικών στεροειδών στον οργανισμό.

Herba cistanches. Χρησιμοποιείται κατά παράδοση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σεξουαλική υγεία και οργανική τόνωση, την καλή εντερική λειτουργία, είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει το νευρικό σύστημα.

Chinese Angelica. Κινεζική αγγελική. Προλαμβάνει τις αλλεργικές κρίσεις, ευνοεί τις αρθρώσεις, περιορίζει την υπέρταση, καταπολεμά την ψωρίαση και τον ανεπιθύμητο αποχρωματισμό του δέρματος. Ενθαρρύνει την γονιμότητα και βοηθά στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.
pilosula

Condonopsis pilosula. Ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, είναι δυναμωτικό, τονωτικό, σταθεροποιεί τα άτομα με διατροφικές διαταραχές, αυξάνει την αντοχή και ευνοεί την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Astragalus Membranaceus. Αστράγαλος ο μεμβρανώδης. Τα βασικά οφέλη από τη λήψη του είναι: είναι αντιφλεγμονώδες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει ή εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών όγκων και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ρυθμίζει ή προλαμβάνει το διαβήτη και τις ασθένειες που προκαλεί.

Radix paeoniae alba. Βοηθά στη καλή υγεία του αναπνευστικού, καταπολεμά την αρτηριοσκλήρωση, βοηθά ασθενείς με κύρωση του ήπατος, αντιστέκεται στην νευραλγία και την ημικρανία και βοηθά τονώνει με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης CFS.

Liquorice. Λειτουργεί σαν φυσικό αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπολεμά οστεοαρθρίτιδες και απαλύνει το στρες. Βοηθά ασθενείς στην μετεγχειρητική τους κατάσταση, χρησιμοποιείται για πάρα πολλές δερματοπάθειες, καθώς και για την καταπολέμηση όλων των τύπων Ηπατίτιδας. Φυσικά ενισχύει τον οργανισμό την σωστή στιγμή, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από περιττή μυική δραστηριότητα.

Cinnamomum Cassia. Κινεζική κανέλα. Καταπολεμά το διαβήτη, τους μυϊκούς σπασμούς , την στομαχική παλινδρόμηση, κάνει καλό στο κοινό “κρύωμα” και ανοίγει την όρεξη. Επίσης ευνοεί την καλή νεφρική λειτουργία, εξαλείφει τις κράμπες και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Rhizoma-Atractylodis. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, διευκολύνει την ούρηση και βοηθά στη νεφρική λειτουργία, επιτελεί φυσική αιμοκάθαρση και βοηθά στην αποφυγή αλλεργιών που προκαλούνται από τη σκόνη αλλά και άλλα συναφή σωματίδια.

Bidentate Achyranthes. Βοηθά στη νεφρική λειτουργία και καθαρίζει την ουροδόχο κύστη. Επίσης έχει αναλγητική δράση και ωφελεί ασθενείς με άσθμα.

Semen Zizyphi spinosae. Είναι αγχολυτικό, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τους αδύναμους οργανισμούς. Επίσης για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αϋπνίας.

Herba Cistanches: Κατευθύνει την ροή του αίματος στην πυελική περιοχή, καθαρίζει τα νεφρά.

 

Πάνος Στασινόπουλος

Εταιρεια Rafarm Pharmaceuticals